FAQ

Wanneer vindt het No Sales Event plaats?

Het No Sales Event vindt op 11 november 2021 plaats van 9.30 uur tot 17.00 uur

Waar vindt het No Sales Event plaats?

Het No Sales Event vindt via Zoom plaats, online, zodat jij je vanuit je “luie” stoel kunt laten inspireren door de fantastische sprekers!

Wat kost het No Sales Event?

Helemaal niks! We vragen alleen je tijd. “This is us, giving back!”

Waar kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden via de website: www.nosalesevent.nl of gewoon even hier klikken!

Waarom heet het het No Sales Event?

Goeie vraag! De naam is ontstaan uit de intentie van het event: we willen níks verkopen (gaan we ook echt niet doen!), enkel delen en inspireren. Geen sales voor ons vandaag 😉

Moet ik er de hele dag bij zijn?

Je moet natuurlijk sowieso niets 😉, al denken wij dat je geen moment wil missen van dit event. Mocht je onverhoopt niet de hele dag kunnen of alleen interesse hebben in één bepaalde spreker: ook dan ben je welkom. Je logt dan gewoon alleen in op het moment dat je er bij wil zijn.

Komt er een replay?

Geloof ons, hier wil je natuurlijk live bij zijn…. maar mocht je er onverhoopt tóch niet bij kunnen zijn: goed nieuws! We nemen het event op via Zoom en hebben een geweldige videograaf gevonden die de opname voor ons wil editen, zodat we tóch een replay met jullie kunnen delen. 

Is er een programma?

Ja zeker – en wat voor één! We zijn er enorm trots op en zullen de details 2 weken voor het event met je delen. Als je je hebt aangemeld, zul je per e-mail op de hoogte gehouden worden.