Het Team

De sprekers

Madelon Rijkers is intuïtief businessmentor voor vrouwelijke ondernemers met een missie. Haar klanten zijn veelal coaches en ondernemers die de wereld mooier willen maken, ieder op hun eigen manier.

Het zijn mensen die al een tijdje ondernemen, maar voelen dat er meer in zit. Ze willen meer vanuit gevoel ondernemen, in plaats van altijd maar hard doorbeuken. Meer omzet maken, zonder dat ze nog harder moeten gaan trekken. Meer klanten áántrekken in plaats van naar binnen moeten trekken. Meer uitspreken van waar ze echt voor staan, in plaats van inhouden omwille van….

In een vrij leven en bedrijf, willen ze de wereld een beetje mooier helpen maken. En er goed van kunnen leven. 

Madelon staat voor vrijheid IN en MET jouw bedrijf. Zonder concessies jouw leven leiden en jouw missie leven.

Business and life on your terms.
Vanuit jouw hart.

Madelon Rijkers

Intuïtief Business Mentor

www.madelonrijkers.nl | Instagram

Foto: Prisca Visser

Tineke Zwart is Online Marketing & Business Coach en ze helpt ondernemers met het bouwen van een online bedrijf wat ze meer mentale en financiële vrijheid geeft.

Meer omzet én voldoening halen uit je online bedrijf door te ondernemen vanuit de juiste energie, mindset en strategie.

Ze helpt haar klanten een consistente stroom aan klanten te genereren via online kanalen en ze leert ze niet harder te werken, maar slimmer.

Tineke Zwart

Online Marketing & Business Coach

www.tinekezwart.nl | Instagram

drs. Richard de Leth studeerde geneeskunde, maar hij was niet gelukkig. Hij besloot zijn witte jas aan de wilgen te hangen en zich te specialiseren in de preventieve leefstijlgeneeskunde.

Hij richtte Oersterk op en schreef 10 bestsellers, waaronder zijn nieuwste boek Zielsgelukkig = Kerngezond.

Het is zijn missie om één miljoen mensen te begeleiden naar een beter leven door middel van de juiste zelfzorg.

Richard de Leth

Oprichter Oersterk & #1 leefstijl-geneeskundige

www.oersterk.nu |  Instagram

Foto: Wijnand Geuze

Alles is energie en alles kan veranderen.

Marissa Klouwer, energetisch expert & fit coach , ontwikkelde nieuwe technieken om emotionele, financiële & mentale blokkades onmiddellijk te transformeren naar de next level versie van jezelf. Iets wat je zeker niet moet geloven totdat je het zelf ervaren hebt! Het leven zit vol verrassingen en we zijn veel krachtiger dan we denken: dit laat ze je graag zelf ondervinden. 

Ready for a personal growth fast-track & mind blowing experience.

Marissa Klouwer

Energetisch expert & fit coach

www.marissaklouwer.com | Instagram

Kim Hendriks heeft “zichzelf ontslagen” als hardcore academisch jurist ;-).
Nu: Miss Lawyer of Attraction®, businessmentor met legal als USP.
In de afgelopen jaren heeft Kim honderden ondernemers geholpen in hun verlangen naar meer rust en intuïtief leiderschap wat resulteert in een lucratieve & legalproof business. Van haar  klantenkring maken grote businesscoaches deel uit, maar ook influencers en BN’ers.

Kim heeft in 2019 haar eerste boek in de geschreven “Legalproof Ondernemen”, waarin zij haar visie en missie deelt over hoe zij de (legal) wereld zou willen veranderen en hoe je de law of attraction meer in legal kunt integreren.

Kim Hendriks

Lawyer of Attraction

www.lawyerofattraction.nl | Instagram | LinkedIn

Foto: Suzan Alberts

Podcast gasten

Jente van der Woude helpt hoogbegaafde vrouwen om Zielsgelukkig met zichzelf te zijn zodat zij een mooiere wereld kunnen creëren voor zichzelf én hun (toekomstige) kinderen door middel van het inzetten van hun eigen krachten en talenten.

Haar klanten zijn er klaar voor om zichzelf op de eerste plek te zetten, helemaal zichzelf te zijn en te gaan genieten van hun leven. Ze voelen dat er méér mogelijk is in dit leven en willen met hun werk en met wie ze zijn bijdragen aan een mooiere wereld.

Jente van der Woude

Spiritueel Inspirator

www.metjente.nl | Instagram

Josiene Borgers is groeistrateeg die haar klanten helpt van ‘van de hak op de tak’ ondernemen naar focus en structuur, meer omzet en leukere klanten.

Ze leert ze super praktisch en actiegericht te ondernemen door van hun unieke onderscheidende vermogen een klantmagneet te maken. Ondernemen op jouw manier, met laserfocus en veel plezier. Speciaal voor ZZP en kleinbedrijf die een ijzersterke groeikoers willen en grote impact willen maken.

Josiene Borgers

Laura van Lee is marketingcoach voor praktisch idealisten. Ze werkt samen met bewuste ondernemers die de wereld mooier, groener en gezonder willen achterlaten.

Marketing en ondernemen is net als je liefdesleven een enorme spiegel van je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt je daar niets van aantrekken en doorbeuken of je er totaal in verliezen. Beide zorgen ervoor dat je jezelf in de weg zit en je onzichtbaar blijft voor je publiek. Laura kiest de middenweg: met een frisse blik, een scheut zelfspot en een groot hart ziet ze wat jouw unieke waarde is en geeft dat woorden. Vervolgens maakt ze samen met jou een kapstok vol haakjes met lekkere content voor je publiek. Simpel en Echt. Dat geeft vleugels in je bedrijf.

Laura is daarnaast ook schrijver en tekenaar. In haar werk en stories op social media is ze kwetsbaar en open over haar eigen beperkingen (bijvoorbeeld met haar gezondheid) en weet bijna altijd weer vonkjes liefde te vinden voor zichzelf en de mensen om haar heen.

Laura van Lee

Katinka Reiss, stemcoach met een missie: laat je stem vrijuit horen vanuit je kern.
Ze leert je luisteren naar je innerlijke stem en je uitspreken met gevoel zodat jouw verhaal en stem echt voelbaar overkomen bij anderen. Als je vanuit je hoofd naar je hart wilt gaan kom je langs je stem.

Jij bent jouw stem! 

Met speciale stemtechnieken leert ze je hoe je je stem krachtiger of juist zachter kan gebruiken op een natuurlijke manier. Daardoor zal ook je gevoel van binnen veranderen. Je gaat je krachtig of juist zacht voelen. Je stem past bij jou. Zo laat je jezelf vrij horen (op social media, in een persoonlijk gesprek, op podcast of webinar) zoals je echt bent.

Katinka Reiss

Monica Job begeleidt intuïtieve ondernemers naar een 100% afgestemd bedrijf, waardoor zij méér vertrouwen, méér omzet & méér vrijheid ervaren. 

Ze helpt haar klanten om te herinneren wie ze werkelijk zijn en dit ook te leven. Dé coach die samen met haar klant de laatste laagjes eraf haalt, om een nieuwe staat van ZIJN te creëren waarbij ze nog meer gaan stralen in alles wat ze zijn, zodat ze binnen no time meer vertrouwen, meer omzet én meer vrijheid ervaren.  Of zoals ze zelf zegt: “Magic baby!”

Monica Job

Business Mentor

www.monicajob.nl | Instagram

Foto: Evelyn Koelewijn

De rest van het team

Mijn naam is Linda de Pagter en ik ben intuïtief webontwikkelaar voor de vrouwelijke ondernemer met een missie.

Zelf heb ik ook een missie en dat is deze krachtige prachtige vrouw online te laten stralen. Dat doe ik op gevoel, zodat er altijd een ontwerp ontstaat dat perfect bij haar past én haar ideale klant.

Omdat mijn klant vaak grote doelen heeft, bied ik een totaaloplossing waarbij ik haar samen met mijn team volledig kan ontzorgen als het gaat om haar online zichtbaarheid. Van ontwerp tot technisch onderhoud en alles ertussen in.

Ik gaf Madelon Rijkers een volmondig ja, toen ze me vroeg een website te maken voor dit mooie event. Ook ik sta voor vrijheid en ondernemen vanuit hart en help graag bij initiatieven die hierop aansluiten.

Linda de Pagter

Webontwikkelaar

www.webblez.nl | Instagram

Mijn naam is Leonieke Bakker en mijn bedrijf heet: Bakker Business Boost (BBB-VA). Als VA+/ OBM  help ik betekenisvolle (online) coaches en trainers naar meer headspace en omzetgroei door betrokken online business management, waardevolle communicatie en commerciële power.

Het is mijn kracht om structuur, overzicht en rust te creëren, zodat er ruimte ontstaat om vanuit jouw zone of genius te werken. In het internationale zakenleven heb ik meegewerkt aan de groei en professionalisering van meerdere bedrijven, maar in deze grote – door testosteron gedomineerde- organisaties was de ziel en passie vaak ver te zoeken.

Vanuit de wens door te ontwikkelen en waardevolle impact te leveren aan ondernemers die écht een verschil kunnen maken, ben ik begin 2021 gestart met mijn bedrijf. Niets zo mooi als een ander te ondersteunen next level te gaan door zélf next level te gaan.

Leonieke Bakker

Online Business Manager

www.bbb-va.nl | Instagram

Foto: Femke Oepts

Ik ben Marina Curvers en ik neem de Honneurs waar voor succesvolle onderneemsters die weten wat ze willen en met hun missie mensen willen helpen.
Ik zorg ervoor dat zij kunnen doen waar hun hart en kracht ligt en waar ze energie van krijgen. Door mij ervaren ze meer ruimte in hun agenda én hun hoofd. Zij shinen aan de voorkant, ik regel het aan de achterkant.

Ontzorgen 2.0 en partner in crime 😉

Toen Madelon mij vroeg om haar te ondersteunen met de organisatie van het No Sales Event, heb ik geen moment getwijfeld. Vanaf minuut 1 geloof ik in haar en dit event en weet ik zeker dat we zo de wereld weer een stukje mooier kunnen maken met elkaar.
Een eer om hier aan mee te werken dus!

Marina Curvers

Online Business Manager

www.honneursVA.nl | Instagram

 

Mijn naam is Matthea.

Ik ben videograaf.

Laten zien wie je vanbinnen bent. Daar is moed voor nodig. Het is mijn inzet om jou zo voor de camera zetten, zodat wat jij van jezelf laat zien klopt met wie je daadwerkelijk bent. Dan kun je de wereld geven wat je te geven hebt.
Over dit event. Soms komt iets als een soort van toeval op je pad en ga je wandelen zonder dat je precies weet welke afslag je hebt genomen. Zo is het ook met dit No-Sales event. Het kwam op mijn pad. Ergens is er magie die ik volg.
Voor het event zal ik een bijdrage leveren in het editen en opmaken van de video-registratie.

Matthea Bussemaker

Videograaf

www.matthea.nl

 

Heb jij je al aangemeld?

Wil je het No Sales Event op de voet volgen en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe interviews?

Volg ons op Instagram!

Foto’s van Madelon Rijkers door Prisca Visser | Webontwikkeling door Webblez