Hoe is dit event tot stand gekomen?

19 augustus 2021. Een datum waarop de wereld in de fik staat en de datum waarop iets mij, Madelon, uitkoos om dit mooie event in de wereld te zetten. Divine inspiration in actie. Aan mij om dit tot realiteit te gaan maken. 

Bring it on, I’m ready!

Ik was die dag met Kim Hendriks (Lawyer of Attraction) heen en weer aan het audio-appen (je weet wel, dat je denkt: je had beter gewoon even kunnen bellen…). We spraken over wat wij zagen gebeuren in ons netwerk en vakgebied. Dat het steeds gaat over omzet, 10K per maand, million dollar bizz.

En over hoe deze teksten ons soort ondernemer in ieder geval wegjaagt….

Wij geloven samen in duurzaam ondernemen. Vanuit ziel en intuïtie. Vanuit loslaten en vertrouwen. En dat roepen wel meer mensen. Maar hoe doe je dat dan? Want het is niet instant bliss als je gaat zitten ademen op een matje.

Er zit vaak een enorme dip vóór een enorme groei. En hoe blijf je staan in die katapult-beweging? Je wordt achteruit getrokken, hebt misschien een omzet-dip, voelt dat alles down the drain gaat.

Hoe behoud je dat vertrouwen dat het goed komt? Dat je “aligned” bezig bent en dat het erbij hoort?

In het moment dat Kim haar audio weer aan het opnemen was, voelde het alsof er iemand door mijn hoofd zei: ‘Ga hier een event over doen. Met ondernemers die oprecht en authentiek zijn. Die voelen wat jij voelt. Die geloven in die zielsmissie. En dan ga je dat doen, zonder dat het iets moet opleveren aan omzet.’

Huh? Come again?

Was niet helemaal hoe ik het geleerd heb. Want zoiets doe je als ondernemer vaak om iets anders te lanceren. Iets te verkopen. Er zit ALTIJD een strategie achter, make no mistake. 

Maar wat nu als dit gedachtegoed het mag zijn als strategie? Een golf van vernieuwing en bewustwording. Mensen wakker maken en in beweging krijgen. 

Wat als dat het is, wat ik nu in de wereld mag zetten? Giving back 2.0.

Zou dat niet heel cool zijn?

Ik vertelde het tegen Kim. Wat voor tof idee dit was. En zij voelde hem ook direct. En zo is dit event geboren.

Een event dat juist gaat over de bullshit van ondernemen. Dat gaat over mensen die iets neer hebben gezet en eens de andere kant laten zien. Want die 10K of 20K of 50K per maand komt niet ‘zomaar’. Dat vraagt iets van ons. En dat is niet alleen de business bouwen. 

Er is vooral aan onszelf gebouwd. Zachtheid, vertragen, laten ontstaan, vertrouwen. Dat is OOK ondernemen. En daar gaat vaak iets mis. 

In dit event ga jij horen hoe wij de ‘Dark night of the soul’ doormaakten, wat dat überhaupt is, en hoe bleven wij staan, zodat we onze missie kunnen en durven leven. Zonder concessies. Omdat wij allemaal vanuit onze tenen voelen dat we hier zijn voor meer. Dat we iets te doen hebben op aarde. Elk op onze eigen, unieke manier. 

Welke dingen hebben deze ondernemers (die allemaal BELANGELOOS mee hebben gewerkt hieraan!!) gedaan om succesvol te kunnen zijn met wat zij doen? Wie moet je zijn om zo’n bedrijf te kunnen draaien? Allemaal vraagstukken waar wij jou in mee gaan nemen tijdens dit event. 

Mijn onmeetbare dank gaat uit naar iedereen die geholpen heeft dit mogelijk te maken. Ik zal nooit in woorden kunnen uitdrukken wat dit voor mij betekent 🙏🏻.

Heb jij je al aangemeld?

Ik hoop je te zien op 11 november!

Liefs,

Foto’s van Madelon Rijkers door Prisca Visser | Webontwikkeling door Webblez