Interviews

madelon rijkers

Interview met Madelon Rijkers over de ziel van dit event

In dit interview krijg je de achtergrond te horen waarom dit event ├╝berhaupt tot stand is gekomen. Want als het nu gaat over divine inspiration en je zielsmissie durven volgen, dan ben je bij dit interview op het juiste adres)

Katinka Reiss

Interview met Katinka Reiss

Katinka is stemcoach en heeft haar oorsprong in de logopedie. Zij deelt haar verhaal en ondernemersjourney en heeft nog een paar hele goede tips om jouw grootste asset (namelijk jouw stem) optimaal te houden.

Jente van der woude

Interview met Jente van der Woude

In dit interview deelt Jente van der Woude haar verhaal. Hoe zij vanuit haar baan in loondienst in het onderwijs vastliep en hoogbegaafde kinderen ging coachen als zelfstandig ondernemer. Om er vervolgens achter te komen dat dit het niet was. Een dappere onderneemster, die zoveel ondernemerslessen met je deelt dat we er een boek van zouden kunnen maken. Aan het einde krijg je van haar nog een hele toffe visualisatie om je te helpen je ziel en intuïtie te durven vertrouwen bij het ondernemen.

Josiene Borgers

Interview met Josiene Borgers

In dit interview ga ik met Josiene in gesprek over haar enorm snelle groei als ondernemer. Zij zette al heel snel een ton omzet neer en inmiddels draait zij 50K per maand. Hoe doet zij dat nou? Josiene neemt je mee in de dingen die zij ervaren heeft en getoetst. Belangrijkste is dat je jezelf de tijd geeft om het te doen en steeds erbij blijft kijken of het allemaal wel bij je past.

Laura van Lee

Interview met Laura van Lee

Met Laura ga ik de diepte in over authentieke marketing. Hoe laat je nu werkelijk zien wie je bent? Wat deel je dan bijvoorbeeld? Laura is marketingcoach voor praktische idealisten en is van de ‘echte authenticiteit’. Te vaak wordt authentiek zijn een trucje en die werken niet. Ook deelt zij over haar eigen marketing. Want ondernemerschap is een ware journey through the soul en niet altijd met een gouden randje. Jojoba-yoghurt-meisjes met dezelfde insta-filter en dezelfde koffie-kleurige achtergrond, je wil het niet zijn. Here’s why.Laura deelt een aantal praktische tips met je die je direct al kunt gaan toepassen, om zo oprecht op te komen dagen als: jezelf.

Monica Job

Interview met Monica Job

In gesprek voor het event met Monica Job, intuitief businessmentor en aligned AF (As F*ck). Monica draait al wat rondjes mee in de business en deelt met jou haar verhaal. Hoe is zij ooit begonnen, welke stappen maakte zij? Wat is een ‘dark night of the soul’ eigenlijk? En hoe kom je hier doorheen? Rotterdam meets Amsterdam in dit interview. Watch and learn.

Heb jij je al aangemeld?

Ik hoop je te zien op 11 november!

Liefs,

Foto’s van Madelon Rijkers door Prisca Visser | Webontwikkeling door Webblez